top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
29 meter Lithium

Huur een Zoomlion zelfrijdende hoogwerker tot 28,70 meter bij Safety Rent. Altijd betrouwbaar en veilig voor werkzaamheden op hoogte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
29 meter Lithium

Zelfrijder Zoomlion ZT26 JE

De Zoomlion ZT26 JE is een elektrische hoogwerker die perfect geschikt is voor het werken op hoogtes tot 28,70 meter. De hoogwerker is uitgerust met een jib-arm, waardoor het mogelijk is om op moeilijk bereikbare plekken te werken. Met een zijdelings bereik van 22,10 meter biedt de ZT26 JE maximale flexibiliteit bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.


Elektrische hoogwerker

De Zoomlion ZT26 JE is een volledig elektrische hoogwerker, voorzien van een Lithium accu pakket. Dit betekent dat de machine geen uitstoot heeft en daarmee perfect is voor gebruik binnen gebouwen of op plaatsen waar de uitstoot van CO2 niet gewenst is. Daarnaast is deze hoogwerker stil in gebruik, wat hem uitermate geschikt maakt voor werkzaamheden in woongebieden of op plaatsen waar rust gewenst is.


Zoomlion hoogwerkers

Zoomlion is een gerenommeerd merk op het gebied van hoogwerkers en ander bouwmaterieel. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en zijn innovatieve oplossingen. De Zoomlion ZT26 JE is een goed voorbeeld van deze innovatieve aanpak en biedt een uitstekende combinatie van prestaties en efficiëntie.


Een hoogwerker huren bij Safety Rent

Bij Safety Rent kunt u naast de Zoomlion ZT26 JE diverse andere hoogwerkers huren. Wij bieden een breed scala aan hoogwerkers van verschillende merken en types, zodat u altijd de juiste hoogwerker kunt vinden voor uw specifieke behoeften. Bovendien zorgen wij voor het transport en kunnen een gebruikers instructie geven, zodat u direct aan de slag kunt.


Alternatieve zelfrijdende hoogwerkers met vergelijkbare werkhoogten bij Safety Rent:

Zelfrijdende hoogwerker 22 meter diesel XL werkbak

Zelfrijdende hoogwerker 23 meter diesel

Zelfrijdende hoogwerker 28 meter diesel XL werkbak

Zelfrijdende hoogwerker 28 meter hybride


Elk van deze machines heeft unieke kenmerken en specificaties die ze geschikt maken voor verschillende soorten werkzaamheden op hoogte. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke hoogwerker het beste past bij uw specifieke project en behoeften. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

28.7

22.10

Elektrisch Lithium pakket

Overige

Telescoopmast met JIB

17.900 kg

2,44 x 0,91 meter

300/454 kg*

Aanvullende informatie:

* afhankelijk van reikwijdte zie werkdiagram

Onderstel:

Foam non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties ZoomLion

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page