top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
23 meter Diesel

23 meter zelfrijdende hoogwerker huren? De Airo A23 JRTD zelfrijder is een vierwiel aangedreven hoogwerker met een werkhoogte van 23,10 meter. U kunt de zelfrijder huren met een normale of grote bak.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
23 meter Diesel

23 meter zelfrijdende hoogwerker Airo A23 JRTD huren

De Airo A23 JRTD zelfrijder die u bij ons kunt huren is een diesel hoogwerker met vierwiel aandrijving, non-marking ruw terrein banden en een oscillerende as. Airo zelfrijdende hoogwerkers zijn binnendraaiers en hierdoor compacte machines. De hoogwerker heeft een knikarm mast met JIB en een werkhoogte van 23,10 meter, reikwijdte van 13,90 meter en up & over van 9,40 meter. De capaciteit in de werkbak is 230 kg.


Normale of grote werkbak

U kunt de zelfrijdende hoogwerker huren met een normale of grote werkbak. Voor beide werkbakken geldt een draagcapaciteit van 230 kg.

De afmetingen van de werkbakken zijn:

Normale werkbak: 0,80 x 1,70 meter
Grote werkbak: 0,90 x 2,40 meterZelfrijders van Safety Rent

Heeft u geen diesel, maar een elektrische of hybride zelfrijdende hoogwerker nodig? Safety Rent verhuurt benzine, diesel en  hybride zelfrijders met verschillende werkhoogtes tot 28 meter van de merken Airo, Nifty en Manitou. Hiermee bieden wij een ruim aanbod. Bekijk ons volledige aanbod zelfrijdende hoogwerkers.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

23.1

13.9

Diesel

Airo

Kniktelescoop mast

Afmetingen zie werkdiagram

14300kg

800 x 1700 mm & 900 x 2400 mm mogelijk

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Foam banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties zelfrijdende hoogwerker Airo A23 JRTD

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page