top of page
  • Nathalie Koenekoop

Maak kennis met onze hoogste spinhoogwerker


Nieuw in de verhuur:


Wij hebben de hoogste Hinowa spinhoogwerker nu ook in ons verhuuraanbod toegevoegd. De LightLift 40.18 Performance IIIS is de hoogste spinhoogwerker van Hinowa. Deze indrukwekkende machine biedt ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid:

  • Hoogste in Zijn Klasse; met een bereik van 40,20 meter in een volledig open stabiliteitsgebied, en een indrukwekkende 17,50 meter zijwaarts bereik, is deze hoogwerker een goede keuze voor de meest veeleisende klussen.

  • Ruim en Comfortabel; het ruime werkplatform kan 3 personen en daarnaast gereedschap dragen (maximaal 300 kg), waardoor uw team praktisch en comfortabel kan werken.

  • Innovatie in Beweging; De LightLift 40.18 biedt geavanceerde functies, zoals automatisch stempelen, go-home, stabilisatie mogelijkheden in kleine gebieden, en heeft een gebruikersvriendelijke afstandsbediening

  • Bi-Energy voor Optimale Flexibiliteit (Diesel en Lithium); Uitgerust met Bi-Energy aandrijving, waardoor u kunt profiteren van twee verschillende aandrijfopties. Deze flexibiliteit biedt niet alleen ecologische voordelen, zoals verminderde geluidsoverlast, trillingen en emissies, maar stelt u ook in staat om de machine zowel binnen als buiten te gebruiken, met optimale autonomie en efficiëntie.

 

Comments


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page