top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 40 meter
LL4018 Bi-Energy

Benut de ongeëvenaarde mogelijkheden van de Hinowa LightLift 40.18 Performance IIIS. De 40 meter spinhoogwerker, ontwikkeld door het Hinowa-ingenieursteam, biedt revolutionaire prestaties en veiligheid voor een breed scala aan toepassingen op grote hoogte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 40 meter
LL4018 Bi-Energy

Ontdek de Hinowa LightLift 40.18 Performance IIIS: 40 meter hoogwerker

Benut de ongeëvenaarde mogelijkheden van de Hinowa LightLift 40.18 Performance IIIS. De 40 meter spinhoogwerker, ontwikkeld door het Hinowa-ingenieursteam, biedt revolutionaire prestaties en veiligheid voor een breed scala aan toepassingen op grote hoogte.
Met een indrukwekkende werkhoogte van 40,2 meter in volledig geopende stabilisatiezone en 35 meter in beperkte ruimtes, is de LightLift 40.18 dé keuze voor wie zoekt naar een betrouwbare "40 meter hoogwerker" voor diverse werkzaamheden op hoogte. Daarnaast heeft de machine een groot zijdelings werkbereik van 17,50 meter.
Wat deze spinhoogwerker verder bijzonder maakt is de grote capaciteit van 300 kg gelimiteerd en 230 kg bij volledig werkbereik (zie werkdiagram).


Brandstofopties voor optimale flexibiliteit: Bi-Energy - Diesel en Lithium-Ion

Ervaar de flexibiliteit van de Bi-Energy functionaliteit. Deze hoogwerker kan zowel op diesel als op lithium-ion werken, waardoor u profiteert van ecologische voordelen, zoals verminderde geluidsoverlast, trillingen en emissies bij de Lithium aandrijving. Met Bi-Energy heeft u de vrijheid om de aandrijfbron te kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften en omgeving.


Hinowa LightLift 40.18 Performance IIIS - Uitzonderlijke kenmerken voor uitzonderlijke werkzaamheden

De LightLift 40.18 biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook intelligente functies, zoals automatische bewegingen van de jib, Tower Boom (TB) met dubbele sequentiële bewegingen en een "Go-Home" -functie voor efficiëntie. Met een ruim en comfortabel platform, een compact ontwerp voor gebruik in beperkte ruimtes en diesel en Lithium aandrijfopties (Bi-Energy), past deze hoogwerker zich aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor de Hinowa LightLift 40.18 Performance IIIS bij Safety Rent en ervaar hoogwerken op het hoogste niveau voor al uw "40 meter hoogwerker" behoeften!

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

40.2

17.50

Bi-Energy

Hinowa

Kniktelescoopmast

Zie downloads specificaties

9.000 kg

2000 x 700 x 1100 mm (l x b x h)

230 / 300 kg *

Aanvullende informatie:

Variabele stabilisatiestanden (o.a. smal & breed)
Bi-Energy: Lithium & diesel
Non-marking rupsbanden mogelijk

Onderstel:

Rupsbanden (non-marking rupsbanden mogelijk)

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties LightLift 40.18 Performance IIIS

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page