top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 20 meter 20TJ Speed

De 20TJ Speed heeft een werkhoogte van 19,70 meter met een zijdelings werkbereik van 12 meter en is voorzien van diverse snel-functies zoals automatisch afstempelen, uitschuiven, go-home en positieherinnering.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 20 meter 20TJ Speed

Socage 20TJ Speed - 20 meter telescoop autohoogwerker

De 20TJ Speed autohoogwerker is het nieuwste model van Socage. De wagen onder de hoogwerker is een Iveco. De hoogwerker heeft een telescoopmast met JIB. De werkhoogte is 19,70 meter met een zijdelings werkbereik van 12 meter. De JIB zorgt ervoor dat de machinist flexibeler in de werkbak kan bewegen. Daarnaast kan de werkbak aan beide kanten 90° draaien en heeft de hoogwerker een draaikrans van 700°. De capaciteit in de werkbak is 300 kg. De bediening van autohoogwerker is gebruikersvriendelijk en voorzien van diverse snel-functies zoals bijvoorbeeld auto-stabilisatie en go-home.


Speed stabilisatie

Wij verhuren de huismerken van Safety Lift. Socage is producent van autohoogwerkers en vrachtwagen hoogwerkers met werkhoogten vanaf 12 tot zelfs 100 meter. De nieuwste modellen hebben Speed Stabilisatie; met één druk op de knop gaat de machine waterpas staan.

De Socage 20TJ Speed hoogwerker heeft hydraulische stempels en kan voor in verschillende standen stempelen, zodat de machine in smalle straten weinig ruimte nodig heeft. Bij een smallere stabilisatiestand heeft de hoogwerker een gereduceerde capaciteit, hiervoor is de machine beveiligd, deze waarden worden automatisch berekend. De achterste stempelpoten vallen binnen het chassis van de Iveco wagen.


Telescoopmast of kniktelescoopmast autohoogwerker?

Wij verhuren autohoogwerkers met een telescoopmast of een kniktelescoopmast. De telescoop hoogwerkers hebben in verhouding een groter zijdelings werkbereik. De kniktelescoop hoogwerkers hebben een extra up & over bereik, dit kan handig zijn als er obstakels zijn, de hoogwerker kan hier dan overheen reiken.


Safety Rent 20 meter telescoop hoogwerkers

T320 - werkhoogte 20 meter, zijdelings bereik 11 meter
20TJ Speed - werkhoogte 19,70 meter, zijdelings bereik 12 meter
20TJ eXtreme - werkhoogte 19,50 meter, zijdelings bereik 13,50 meter


Safety Rent 20 meter kniktelescoop hoogwerkers

20D Speed - werkhoogte 19,60 meter, zijdelings bereik 9 meter, up & over 9 meter

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

19.7

11.5

Diesel

Socage

Telescoopmast

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

1.400 x 700 x 1.100 mm

300 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page