top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 20 meter 20D Speed

De nieuwe Speed uitvoeringen van Socage kunnen met één druk op de knop snel en veilig automatisch stabiliseren. Dit kan vanaf de grond en vanuit de werkbak. Daarnaast zijn er snel-functies voor het uitschuiven, go-home, go-back en positieherinnering.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 20 meter 20D Speed

Socage 20D Speed autohoogwerker

De 20D Speed uit onze huurvloot is een knikarm hoogwerker op een Iveco auto en heeft een werkhoogte van 19,60 meter met een zijdelings werkbereik van 9 meter en up & over van 9 meter. De nieuwe Speed uitvoering kan met één druk op de knop snel en veilig automatisch stabiliseren. Dit kan vanaf de grond en vanuit de werkbak. De werkbak heeft een capaciteit tot 225 kg en kan aan beide kanten 90° draaien. Om te kunnen rijden in de autohoogwerker is een rijbewijs B nodig.

Het voordeel van een autohoogwerker is dat u met een rijbewijs B de auto zelf naar een andere locatie kan rijden. Autohoogwerkers worden bijvoorbeeld vaak gebruikt bij het ophangen van straatverlichting, snoeien van bomen en in de infra structuur.

Autohoogwerkers met een knikarm hebben als voordeel dat ze een extra up & over bereik waarmee ze bijvoorbeeld over een schuur of garage kunnen reiken.


De 20D Speed hoogwerker is een van de nieuwste modellen autohoogwerkers van Socage. 

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

19.6

9.0

Diesel

Socage

Kniktelescoop mast

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

1.400 x 700 mm

225 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page