top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 20 meter 20TJ eXtreme

Als u op een dag naar meerdere locaties moet rijden voor uw hoogteklussen kan een autohoogwerker de oplossing zijn.
De 20 TJ X is een compacte autohoogwerker met een telescoopmast en werkhoogte van 19,50 meter en zijdelings bereik van 13,50 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 20 meter 20TJ eXtreme

Socage 20TJ X telescoophoogwerker

Als u op een dag naar meerdere locaties moet rijden voor uw hoogteklussen kan een autohoogwerker de oplossing zijn. De 20 TJ X is een compacte autohoogwerker met een telescoopmast en werkhoogte van 19,50 meter en zijdelings bereik van 13,50 meter. De mast heeft een JIB zodat de machinist flexibel kan bewegen vanuit de mand. De mand kan aan beide kanten 90° draaien en heeft een maximale capaciteit van 300 kg.


De hoogwerker kan in diverse standen van smal naar breed stempelen. In de smalle stand blijven de stempelpoten binnen de ruimte van het chassis en kan er met beperkte capaciteit worden gewerkt. Ideaal voor in bijvoorbeeld smalle straten. De afstandsbediening heeft diverse snel-functies zoals automatisch stempelen, uitschuiven, go-home en positieherinnering.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

19.5

13.5

Diesel

Socage

Telescoopmast

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

1.400 x 700 mm (l x b)

300 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page