top of page
  • Nathalie Koenekoop

TeleCrawler 13 winnaar Iapa award

Updated: Aug 1, 2022

De TeleCrawler 13 heeft de IAPA 2020-2021 Award gewonnen. De Hinowa TeleCrawler13 is een lithium-aangedreven spinhoogwerker met telescoopmast. Deze machine heeft een werkhoogte van 13 meter en een horizontale reikwijdte van 6,4 meter.


Meer dan 900 professionals uit de industrie van meer dan 60 landen over de hele wereld namen deel aan de eerste digitale IAPA editie: 12 categorieën die strijden om de IAPA 2020-2021 en varieerden van nieuwe producten tot innovaties, van veiligheid tot training. Hinowa heeft met de TeleCrawler 13 spinhoogwerker gewonnen in de categorie Innovative Technology Prize.De TeleCrawler 13 onderscheidt zich door:

· zijn compactheid en kleine stabilisatiegebied; de machine is slechts 2450 mm x 2900 mm en kan zich stabiliseren binnen de ruimte van een auto parkeerplek.

· een “vol elektrisch” rupsonderstel met elektrische tractiemotoren waarmee de translatie volledig elektrisch kan worden uitgevoerd, zonder het gebruik van hydraulische oliën. Hierdoor is er geen risico voor lekken van oliën op de ondergrond; de eco vriendelijke oplossing.


Daarnaast heeft deze machine meerdere voordeelfuncties, zoals het automatisch uitschuiven van de telescopische arm bij het omhoog/omlaag gaan en de functies “Go Home” en “Go Back”.

Comments


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page