top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
23 meter Diesel SP21

Bij Safety Rent kunt u de Aichi SP21AJ hoogwerker huren. Deze veelzijdige machine met telescoopmast biedt een werkhoogte van 23 meter me groot zijdelings bereik van 17,80 meter. Huur vandaag nog de Aichi SP21AJ hoogwerker voor uw klus.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
23 meter Diesel SP21

Huur een Aichi SP21 AJ hoogwerker voor uw hoogte klus

Bent u op zoek naar een 23 meter zelfrijdende hoogwerker? Bij Safety Rent kunt u nu naast onze Airo 23 meter zelfrijder ook een Aichi SP21 AJ hoogwerker huren.  Het verschil tussen deze machines is dat Airo zelfrijders een kniktelescoop hebben, en deze Aichi een telescoopmast.


Verschil telescoop- en knikarm mast:

  • Zelfrijders met een telescoopmast kunnen in een rechte lijn naar een object reiken en hebben een groter zijdelings bereik dan een knikarm.

  • Een knikarm mast stelt operators in staat om gemakkelijk over obstakels heen te reiken en hierdoor op moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen werken.


Aichi SP21AJ zelfrijdende hoogwerker

De Aichi SP21 AJ heeft een werkhoogte van 23 meter en een reikwijdte van 17,80 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 227 kg. De machine heeft een diesel aandrijving.


Maak uw werkzaamheden op hoogte efficiënt en veilig met een Safety Rent hoogwerker. Twijfelt u welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw project? Ons deskundige team staat voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

23

17,80

Diesel

Aichi

Telescoopmast

Zelfrijder

14.700 kg

1800 x 750 mm

227 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Foam banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Werkdiagram

Werkdiagram Aichi SP21

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page