top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker 22 meter Diesel Trax

Rups hoogwerker huren? Wij verhuren diverse hoogwerkers op rupsen zoals bijvoorbeeld deze Genie S-65 Trax telescoop hoogwerker met vier losse rupsbanden, ideaal voor werkzaamheden in de modder.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker 22 meter Diesel Trax

Rups hoogwerker huren?

Genie S-65 Trax XC rups telescoop hoogwerker

Wilt u een rups hoogwerker huren? Wij hebben een uitgebreid aanbod hoogwerkers op rupsen, zoals bijvoorbeeld deze Genie S-65 met een uniek Trax rupssysteem.


De Genie S-65 Trax is een zelfrijdende telescoop hoogwerker met 4 onafhankelijke rupsbanden en geschikt voor zowel stabiele ondergrond als op ruw terrein. Op onverhard terrein kan de machine gemakkelijker verplaatsen en zal minder sporen achterlaten. De hoogwerker is een zelfrijder en hoeft niet te stempelen.


De hoogwerker heeft een telescoopmast met een werkhoogte van 21,80 meter en reikwijdte van 16,50 meter. Aan het einde van de mast zit een JIB en geeft als voordeel een flexibelere bewegingsruimte aan de uitvoerder.


De machine heeft diesel verbrandingsmotor met vierwiel aandrijving en een oscillerende as. De vier losse Trax rupsen kunnen onafhankelijk kantelen


Compacte of XL 4 meter werkbak

Er kan bij deze hoogwerker worden gekozen uit een standaard werkbak of een XL 4 meter werkbak:

  • Standaard werkbak met een capaciteit van 454 kg met afmetingen van 0,91 x 1,83 meter.

  • XL werkbak met een capaciteit van 272 kg met afmetingen van 0,91 x 4 meter.


Voorbeeld werkzaamheden

De rups hoogwerker is dankzij de unieke Trax rupsen de ideale machine voor werkzaamheden op modderige ondergrond en wordt vaak ingezet door bijvoorbeeld boomverzorgers, zonwering installatiebedrijven, montage werkzaamheden en in de bouw bij nieuwbouw projecten.


Andere rups hoogwerkers van Safety Rent

Naast deze telescoophoogwerker met trax rupsbanden kunt u bijvoorbeeld ook de Hyrax rups telescoop hoogwerker met een werkhoogte van 12,60 meter en spinhoogwerkers met knik- of telescoopmast met werkhoogtes tussen de 13 en 43 meter bij ons huren.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

21.8

16.5

Diesel

Genie

Telescoopmast

Afmetingen zie werkdiagram

ca. 13.000 kg

910 x 1830 mm / 910 x 4000 mm *

454 kg / 272 kg *

Aanvullende informatie:

4 Trax rupsbanden

* keuze uit:
Standaard platform: 910 x 1.830 mm - 454 kg
XL platform: 910 x 4.000 mm - 272 kg

Onderstel:

Trax rupsen

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties en werkdiagram Genie S 65 TRAX

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page