top of page

Home  

Verhuur  

Rupstelescoophoogwerker 13 meter Hyrax

Hyrax hoogwerker huren? De Hyrax ATD 27.12 hoogwerker is de ideale machine voor werkzaamheden op onverharde of ongelijke grond, maar ook uitermate geschikt voor inpandig werk door zijn lage vloerbelasting.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Rupstelescoophoogwerker 13 meter Hyrax

Hyrax ATD 27.12

De Hyrax ATD 27.12 is een rupstelescoop hoogwerker welke op een schuine helling tot 15 graden waterpas kan worden gepositioneerd. Deze hoogwerker beschikt een maximale werkhoogte van 12,6 meter. Daarnaast is deze machine uitgerust met een tweedelige telescoop, beweegbare jib en zwenkbare werkkooi. Tevens heeft de machine met een platformcapaciteit van 270 kg en een maximale reikwijdte van 8,75 meter, bij een capaciteit van 150 kg is de maximale reikwijdte maar liefst 8,75 meter. Tijdens het transport maakt het ingeschoven contradeel de Hyrax bijzonder klein. Tevens is deze machine te huur in combinatie met aanhangwagen.


De ATD 27.12 van Hyrax is een zelf nivellerende telescoop rupshoogwerker. Deze hoogwerker is de ideale machine voor het werkzaamheden op onverhard terrein of op een ongelijke ondergrond en is door zijn lage vloerbelasting ook uitermate geschikt voor inpandig werk. Maar ook voor snoeien, schilder- en constructie werkzaamheden is de Hyrax ATD 27.12 een zeer geschikte machine.


De Hyrax ATD 27.12 hoogwerkers uit onze huurvloot zijn voorzien van non-marking banden en hebben een diesel aandrijving met 230V elektro motor zodat u zowel binnen als buiten met deze machine kunt werken.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Rupstelescoophoogwerkers

12.6

8.75

Diesel met elektra

Hyrax

Telescoopmast met JIB

4565 x 1750 x 1996 (l x b x h)

2750 kg

647 x 920 x 400 mm

270 kg

Aanvullende informatie:

Met non-marking rupsen mogelijk

Onderstel:

Non-marking rupsbanden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hyrax ATD 27.12

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page