top of page

Home  

Verhuur  

Vorkheftruck 4990 kg

Deze Still vierwiel vorkheftruck, type RX 60-50 600 is ideaal voor binnen (voorzien van non-marking banden) en buiten gebruik. De heftruck heeft een draagvermogen van 4990 kg en een hefvermogen van 6 meter. De heftruck is voorzien van een 80V batterij en bijbehorende lader.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Vorkheftruck 4990 kg

Still vierwiel vorkheftruck RX 60-50 600

Een vorkheftruck huren? De Still vierwiel vorkheftruck RX 60-50 600 is ideaal voor binnen (non-marking banden) en buiten gebruik.  De machine heeft een draagvermogen van 4.990 kg met een hefhoogte van 6 meter.  De vorkheftruck is elektrisch en heeft een 80V batterij en bijbehorende lader.


Naast deze Still vierwiel vorkheftruck voor 4,990 kg verhuren wij ook een Still driewiel vorkheftruck (1.800 kg en 3,20 meter), een Hinowa rupsheftruck (1.330 kg en 1,775 meter) en een Manitou ruw terrein heftruck (3.000 kg en 3,70 meter).

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Vorkheftrucks

6

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Still

Hefhoogte: 6 meter

Doorrijdhoogte: 2,80 meter

7.750 kg

Vorklengte: 1,60 meter

4.900 kg

Aanvullende informatie:

Side-shift
Non-marking banden

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Still RX 60-50 600

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page