top of page

Home  

Verhuur  

Vorkheftruck 1800 kg

Een elektrische vorkheftruck huren? Deze driewiel vorkheftruck van Still, type RX 20-18 heeft een hefvermogen van 1.800 kg en een hefhoogte van van 4,80 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Vorkheftruck 1800 kg

Still elektrische driewiel vorkheftruck RX 20-18

Wilt u een elektrische vorkheftruck huren? Kijk dan niet verder dan de Still RX 20-18. Deze driewiel vorkheftruck biedt een hefvermogen van 1.800 kg en een hefhoogte van 4,80 meter.


Voordelen van elektrische heftrucks

Elektrische vorkheftrucks bieden veel voordelen ten opzichte van modellen met een verbrandingsmotor. Deze omvatten lagere bedrijfs- en onderhoudskosten, langere werktijden dankzij een verbeterde levensduur van de batterij, betere bediening in kleinere ruimtes dankzij hun compactere ontwerp en lichter gewicht, verminderde impact op het milieu doordat er geen uitlaatgassen en lawaai worden geproduceerd, en betere algehele prestaties.


Veiligheidstips bij het huren van een elektrische heftruck

Werken met een heftruck is geen sinecure. Elke operator moet op de hoogte zijn van de basis veiligheidsmaatregelen en -voorschriften om zichzelf en mensen in zijn omgeving te beschermen. Volg bij het huren van een elektrische heftruck de volgende tips: draag altijd PBM's (persoonlijke beschermingsmiddelen) zoals een hoofddeksel, veiligheidslaarzen en werkhandschoenen; houd u altijd aan de vastgestelde snelheidslimieten voor het bedienen van uw apparatuur; inspecteer de heftruck voor elk gebruik op zichtbare schade; rijd alleen wanneer het veilig is om dit te doen en zorg ervoor dat u gebieden vermijdt waar er potentiële gevaren kunnen zijn, zoals water of gladde vloeren.


Verschillende varianten verkrijgbaar bij Safety Rent

Safety Rent biedt meerdere keuzes vorkheftrucks voor verschillende toepassingen. Of u nu een elektrische vorkheftruck nodig heeft voor binnen, of een sterke krachtige ruw terrein heftruck voor buiten in de modder.

Alle verschillende modellen bieden geavanceerde prestaties, intuïtieve bedieningselementen en een laag energieverbruik, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw materialen gemakkelijk en veilig worden verplaatst.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Vorkheftrucks

4.8

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Still

Hefhoogte: 4,80 meter

Doorrijdhoogte: 2,20 meter

Vorklengte: 1,20 meter

1.800 kg

Aanvullende informatie:

Side-shift
Non-marking banden

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page