Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Vorkheftruck 1800 kg

Een vorkheftruck huren? Deze driewiel vorkheftruck van Still, type RX 20-18 heeft een hefvermogen van 1.800 kg en een hefhoogte van van 4,80 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Vorkheftruck 1800 kg

Still driewiel vorkheftruck RX 20-18

Een vorkheftruck huren? Deze driewiel vorkheftruck van Still, type RX 20-18 heeft een hefvermogen van 1.800 kg en een hefhoogte van van 3,20 meter. De machine heeft non-marking banden. De heftruck is elektrisch en heeft een 48V batterij en bijbehorende lader.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Vorkheftrucks

4.8

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Still

Driedelige mast - Hefhoogte 4,80 meter
Doorrijdhoogte: 2,20 meter

z

n.v.t.

1.800 kg

Aanvullende informatie:

Vorklengte 1,20 meter
Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

download icon

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram