Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Ruw terrein heftruck 3000 kg

Dankzij de speciale ruwterrein banden kan de Manitou heftruck de ruigste terreinen aan. Ideaal om te huren voor bijvoorbeeld bouwplaatsen en evenementen op onverhard terrein. Het verplaatsen, laden en lossen van een zware lading is geen probleem voor dit krachtige werkpaard.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Ruw terrein heftruck 3000 kg

Manitou ruw terrein heftruck


De Manitou M30-4 is een ruwterrein heftruck en heeft een hefvermogen van 3 ton. De machine is robuust, uitgerust met 4 wiel aandrijving en zijn unieke ontwerp biedt hem een uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan transport werkzaamheden in de bouw en de houtindustrie.  Gecombineerd met o.a. de grote bodemvrijheid, terreinbanden en de schokdemper in de hefmast maakt deze heftruck ongeëvenaard in de markt.


Dankzij de speciale ruwterrein banden kan de heftruck zelfs de ruigste terrein aan. Ideaal om te huren voor bouwplaatsen en evenementen op onverhard terrein. De krachtige heftruck wordt gehuurd voor het heffen en verplaatsen van zware lasten op een ruwe ondergrond. Het verplaatsen, laden en lossen van een zware lading is dan ook bij uitstek geschikt voor dit krachtige werkpaard. De machine wordt dan ook vaak gehuurd voor nieuwbouwprojecten waar de ondergrond vaak oneffen is. 


Als u op zoek bent naar een heftruck die op ruw terrein goed blijft presteren, dan is het huren van een ruw terrein heftruck een goede keuze. Een ruwterrein heftruck is krachtiger vergeleken met een elektrisch aangedreven heftruck.


Naast deze ruw terrein vorkheftruck verhuren wij ook een Hinowa rupsheftruck die geschikt is voor werkzaamheden op onevven grond.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Vorkheftrucks

3.7

n.v.t.

Diesel

Manitou

3.7 meter

Ruwterrein heftruck

n.v.t.

3.000 kg

Aanvullende informatie:

Diesel verbrandingsmotor

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

download icon

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram