top of page

Home  

Verhuur  

Rupstelescoophoogwerker 18 meter Almac

de Almac Jibbi Primo 1890 rupshoogwerker is een zelfrijdende, zelfnivellerende, en volledig elektrische telescopische hoogwerker die is ontworpen voor praktisch gebruik en betrouwbaarheid op de werkplek. Met een werkhoogte van 17,90 meter, zijdelings bereik van 9,90 meter en een ruime werkbakcapaciteit van 250 kg is deze hoogwerker geschikt voor diverse hoogte werkzaamheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Rupstelescoophoogwerker 18 meter Almac

Almac rupshoogwerker JIBBI 1890 PRIMO huren

Wij hebben de Almac Jibbi Primo 1890 rupshoogwerker in ons verhuuraanbod toegevoegd, een zelfrijdende, zelfnivellerende, en volledig elektrische telescopische hoogwerker die is ontworpen voor praktisch gebruik en betrouwbaarheid op de werkplek. Met een werkhoogte van 17,90 meter, zijdelings bereik van 9,90 meter en een ruime werkbakcapaciteit van 250 kg (geschikt voor 2 personen) biedt deze hoogwerker een goede oplossing voor verschillende taken op hoogte.


Gebruiksvriendelijke Bediening voor Efficiënt Werken

De intuïtieve afstandsbediening van de Almac Jibbi Primo 1890 is ontworpen volgens sectorstandaarden, waardoor operators moeiteloos en efficiënt kunnen werken. De gebruikersvriendelijke bediening biedt het nodige comfort en gemak, en de twee USB-oplaadstations op het bedieningspaneel zorgen ervoor dat operators altijd verbonden en opgeladen zijn, zelfs tijdens langere werkuren.

Ontdek de veelzijdigheid van de Almac Jibbi Primo 1890 bij Safety Rent. Kies voor betrouwbare hoogwerkeroplossingen die voldoen aan de eisen van diverse werkzaamheden op hoogte.


Rups telescoop hoogwerker huren bij Safety Rent

Naast de Jibbi 1890 PRIMO hebben wij de volgende rups telescoop hoogwerkers in ons verhuuraanbod:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Rupstelescoophoogwerkers

17.9

9.9

Elektrisch Lithium pakket

Almac

Telescoopmast met jib

5860 x 2200 x 2160 (l x b x h)

ca 5910 kg

1800 x 700 mm

140/250 kg (2 personen)

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Rupsbanden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page