Luzernestraat 52, 2153GM  Nieuw-Vennep     +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Safety Rent is verhuisd van Leimuiden naar Nieuw – Vennep

Vanaf 1 februari 2022 zijn wij officieel gevestigd in Nieuw – Vennep. Ons nieuwe adres is als volgt:
Safety Rent B.V.
Industrieterrein Spoorzicht
Luzernestraat 52
2153 GN Nieuw – Vennep

De oude locatie in Leimuiden bood vele jaren een goede thuisbasis voor Hinowa Nederland B.V., Safety Lift B.V. en Safety Rent B.V., maar door de uitbreidingen van Safety Lift met de merken Airo, Almac, Hyrax en Socage naast Hinowa en de oprichting van Safety Rent B.V. voor de verhuur van hoogwerkers werd de ruimte in Leimuiden te klein.

In 2021 is begonnen aan een nieuwbouw project in Nieuw – Vennep voor alle bovengenoemde bedrijven en in januari 2022 zijn wij verhuisd. Nog niet alles is af en er wordt nog hard gewerkt aan de laatste klussen. Op de nieuwe werklocatie krijgen wij een moderne werkplaats voor verplichte keuringen, service en onderhoudswerkzaamheden aan hoogwerkers, een groot onderdelenmagazijn, opslagruimte voor machines, een trainingsruimte voor theorie- en praktijk cursussen en een ruime kantoortuin met daarbij ook losse kantoorruimtes.
Wij hopen veel bedrijven vanaf Nieuw – Vennep van dienst te kunnen zijn met onze hoogwerker services.

Nieuwbouwpand Nieuw VennepNieuwbouw in Nieuw Vennep

Leave a Reply

Your email address will not be published.