top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
15 meter Elektrisch

Deze veelzijdige zelfrijdende hoogwerker heeft een mast met knikarm en JIB, beschikt over een werkhoogte van maximaal 15 meter en een zijdelingswerkbereik van maximaal 8,95 meter met een korfbelasting van 230kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
15 meter Elektrisch

Elektrische zelfrijdende hoogwerker Airo A15 JE

De Airo A15 JE is een elektrische zelfrijdende hoogwerker met een werkhoogte van 15 meter en een zijdelings bereik van 8,95 meter. Omdat de hoogwerker een knikmast heeft is er een up & over van 6 meter. Daarnaast heeft de mast een JIB voor extra bewegingsruimte in de werkbak. De werkbak heeft een maximale capaciteit van 230 kg en is voorzien van een lastbegrenzer. De hoogwerker kan vanuit hoogte rijden.


Airo zelfrijders zijn binnendraaiers wat betekend dat de body van de machine niet buiten de ruimte van de wielen komt. De zelfrijder heeft non-marking banden en kan binnen en buiten worden gebruikt.


Elektrisch

De A15 JE zelfrijder is elektrisch en voorzien van een 48V batterij pakket. De batterij kunt u opladen via een verlengsnoer.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

15

8.9

Elektrisch accu pakket

Airo

Knikarmmast

Afmetingen zie werkdiagram

7.490 kg

800 x 990 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Airo A15 JE elektrische zelfrijdende hoogwerker

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page