top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
15 meter Diesel

De Airo A15 JRTD zelfrijdende hoogwerker is compact, snel en eenvoudig bedienbaar. Dit maakt de zelfrijder een veel gevraagde machine voor alle bouw gerelateerde werkzaamheden.
Kleine straatjes zijn geen probleem voor de zelfrijder.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
15 meter Diesel

Airo A15 JRTD - Diesel zelfrijder


De Airo A15 JRTD is een vierwiel diesel aangedreven zelfrijdende hoogwerker. De zelfrijder beschikt over 15,10 meter werkhoogte en maximaal 8,8 meter zijdelingswerkbereik met een korfbelasting van 230kg.


De diesel zelfrijder is geschikt voor veel klussen. Compact, snel en eenvoudig bedienbaar maakt dit een gevraagde machine voor alle bouw gerelateerde werkzaamheden. Kleine straatjes zijn geen probleem voor de A15 JRTD. Omdat hij met zijn contragewicht netjes binnen zijn wielen draait hoeft je niet bang te zijn dat je iets raakt. De machine is voorzien van ruw terrein banden zodat deze ook op moeilijke grond kan rijden.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

15

8.9

Diesel

Airo

Knikarmmast

Afmetingen zie werkdiagram

6.630 kg

800 x 1400 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

4-wiel aandrijving
Ruw terrein banden

Onderstel:

Foam banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties zelfrijdende hoogwerker Airo A15 JRTD Diesel

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page