top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 18 meter

Op zoek naar een efficiënte manier om uw hoogteklus te klaren? Huur vandaag nog een schaarhoogwerker bij Safety Rent en ervaar professionele service met een betrouwbare machine. Met onze hoogwerkers kunt u uw klus snel, veilig en gemakkelijk voltooien.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 18 meter

Huur een 18 meter elektrische schaarhoogwerker bij Safety Rent

Bij Safety Rent hebben we ons assortiment schaarhoogwerkers uitgebreid met de krachtige Holland Lift N-165 EL12, die een indrukwekkende werkhoogte tot 18,50 meter bereikt. Deze elektrische schaarhoogwerker met een 48V accu pakket en non-marking banden is geschikt voor diverse projecten binnenshuis.


De Holland Lift N-165 EL12 biedt een ruime plateau capaciteit van 500 kg, waardoor u comfortabel met twee personen en gereedschap kunt werken. Het werkplateau heeft afmetingen van 3,38 x 1,16 meter en kan worden uitgeschoven tot 4,88 x 1,16 meter, waardoor u extra werkruimte krijgt om uw klussen efficiënt uit te voeren.


Neem vandaag nog contact op met Safety Rent om de Holland Lift N-165 EL12 elektrische schaarhoogwerker te huren voor uw specifieke behoeften. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen de beste keuze te maken voor uw hoogtewerkzaamheden.


Bekijk ook eens ons verhuur overzicht schaarhoogwerkers

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

18.5

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Holland Lift

Horizontaal

3.740 x 1.200 x 2.650 mm *

7.985 kg

3.380/4.880 x 1.160 mm **

500 kg (2 personen)

Aanvullende informatie:

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-Marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page