top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 18 meter

Op zoek naar een efficiënte manier om uw hoogteklus te klaren? Huur vandaag nog een schaarhoogwerker en ervaar professionele service met een betrouwbare machine. Met onze hoogwerkers kunt u er zeker van zijn dat uw klus snel, veilig en gemakkelijk wordt voltooid.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 18 meter

Holland Lift schaarhoogwerker N-165 EL12

Safety Rent heeft met de Holland Lift N-165 EL12 het assortiment schaarhoogwerkers uitgebreid naar een werkhoogte tot 18,50 meter. De N-165 EL12 is een elektrische schaarhoogwerker met 48V accu pakket. De machine heeft non-marking banden en is geschikt voor binnen.


De hoogwerker heeft een grote plateau capaciteit van 500 kg (voor 2 personen met gereedschap). Het werkplateau is ingeschoven 3,38 x 1,16 meter en uitgeschoven 4,88 x 1,16 meter.Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

18.5

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Safety Rent

Horizontaal

3.740 x 1.200 x 2.650 mm *

7.985 kg

3.380/4.880 x 1.160 mm **

500 kg (2 personen)

Aanvullende informatie:

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-Marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

download icon

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page