top of page

Home  

Verhuur  

Rupstelescoophoogwerker 13 meter Almac

De Jibbi 1250 EVO van Almac is een zelfnivellerende telescoop rupshoogwerker. Deze rupsschaarhoogwerker is een ideale machine voor het werken op onverhard terrein, op een ongelijke ondergrond en is door zijn lage vloerbelastingook uitermate geschikt voor inpandig werk.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Rupstelescoophoogwerker 13 meter Almac

Almac JIBBI 1250 EVO

De Almac Jibbi 1250 Evo is een rupstelescoop hoogwerker welke op een schuine helling tot 15 graden waterpas kan worden gepositioneerd. Deze hoogwerker beschikt een maximale werkhoogte van 12,2 meter. Daarnaast is deze machine uitgerust met een driedelige telescoop, beweegbare jib en zwenkbare werkkooi. Tevens heeft de machine met een platformcapaciteit van 230 kg een maximale reikwijdte van 5,5 meter, bij een capaciteit van 80 kg is de maximale reikwijdte maar liefst 7 meter.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Rupstelescoophoogwerkers

12.2

7.0 (80 kg) / 5.4 (230 kg)

Diesel

Almac

Kniktelescoopmast

3.700/3.000* x 1.150 x 1.980 mm (*zonder werkbak)

2.850 kg

1.400 x 700 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Non-marking rupsbanden mogelijk

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Almac JIbbi 1250 EVO

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page