top of page

Home  

Verhuur  

Rupsschaarhoogwerker
1090-BL 10 meter Benzine

Het Bi-levelling van Almac rupsschaarhoogwerkers zorgt ervoor dat u altijd veilig kunt werken op hoogte, het werkplateau zet zichzelf automatisch waterpas. De 1090 BL rupshoogwerker heeft een werkhoogte van 10 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Rupsschaarhoogwerker
1090-BL 10 meter Benzine

Almac Bibi 1090 BL benzine

De 1090 BL benzine rupsschaarhoogwerker is uitgerust met het innovatieve bi-levellingsysteem van Almac. Dit systeem zet het werkplateau automatisch waterpas.


De hoogwerker heeft een werkhoogte van 10 meter en een capaciteit van 300 kg. Het werkplateau is 1,80 x 1,30 meter en kan uitgeschoven worden naar een totaallengte van 2,92 meter. Het onderstel is verstelbaar van 1,46 naar 1,64 meter zodat de machine ook door smalle doorgangen kan.


Benzine of diesel motor met elektra

De Almac Bibi 1090 BL rupsschaarhoogwerker verhuren wij met een benzine motor of diesel motor. Beide uitvoeringen hebben daarnaast een elektra aansluiting zodat de machine ook met een verlengsnoer kan worden gebruikt. De diesel EVO rupsschaarhoogwerker heeft een krachtige diesel motor en continue stabilisatie.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Rupsschaarhoogwerkers

10

n.v.t.

Benzine met elektra

Almac

Horizontaal

2.190 x 1.460 x 2.940 mm smal *

2.830 kg

1.800/2.920 x 1.300 mm **

300 kg (2 personen)

Aanvullende informatie:

Bi-Levelling

* met ingeklapte hekjes
2.190 x 1.640 x 2.610 mm breed
** uitschuifbaar werkplateau

Onderstel:

Non-marking rupsbanden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties benzine uitvoering

Specificaties Almac 1090 BL benzine uitvoering

Specificaties diesel uitvoering (EVO)

Specificaties Alac 1090 BL EVO diesel uitvoering

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page