top of page

Home  

Verhuur  

Rupsheftruck 1600 kg

Rupsheftruck huren? Een rupsheftruck is de ideale heftruck voor bollenkwekers, bomenkwekers en bouw gerelateerde bedrijven. Door middel van het rupsonderstel is de heftruck op alle soorten ondergrond worden gebruikt, ook op moeilijk begaanbaar terrein.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Rupsheftruck 1600 kg

Hinowa Rupsheftruck TP 1600


Rupsheftruck huren? Een rupsheftruck is ideaal voor bollenkwekers, bomenkwekers en bouw gerelateerde bedrijven. Door middel van zijn rupsonderstel is deze heftruck op elk terrein inzetbaar. Ook word de rupsheftruck steeds meer ingezet door bedrijven met compact kranen voor het vervoeren van lasten, glasbokken en andere bouwmaterialen.


De rupsheftruck heeft een te verbreden onderstel en is geschikt voor het heffen van pallets en kratten met een gewicht tot 1,6 ton. De heftruck heeft een hefhoogte van 1,775 meter.Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Vorkheftrucks

1.775

n.v.t.

Diesel

Hinowa

Werkhoogte: 1.775 meter

* zie specificatieblad

1330 kg

Vorklengte: 1.100 mm

1.600 kg

Aanvullende informatie:

Rupsheftruck met Honda GX390 benzine motor

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa rupsheftruck TP1600

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page