top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 20 meter
20T E

De Socage 20T Extreme is een telescoop autohoogwerker die u toegang biedt tot moeilijk bereikbare werkplekken met een indrukwekkende werkhoogte van 19.50 meter en een reikwijdte van 12.50 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 20 meter
20T E

Socage 20T telescoop autohoogwerker

De Socage 20T is een telescoop autohoogwerker die u toegang biedt tot moeilijk bereikbare werkplekken met een indrukwekkende werkhoogte van 19.50 meter en een reikwijdte van 12.50 meter. Het werkplatform met een capaciteit van 300 kg biedt voldoende ruimte voor gereedschappen en materialen, waardoor u productief kunt blijven terwijl u hoog boven de grond werkt.


Met de Socage 20T Extreme heeft u de perfecte metgezel voor allerlei werkzaamheden op hoogte. Of u nu in de bouw, onderhoud of andere industrieën werkt, deze autohoogwerker levert betrouwbaarheid en prestaties om uw projecten tot een succes te maken. Rijbewijs B is voldoende om deze machine te besturen, waardoor hij toegankelijk is voor een brede groep professionals.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

19.5

12.5

Diesel

Socage

Telescoopmast

Autohoogwerker

GVV 3,5 ton / Rijbewijs B

1.400 x 700 mm

300 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Socage autohoogwerker 20T

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page