top of page

Home  

Verhuur  

Aanhanger hoogwerker
12 meter

Een aanhanger hoogwerker is gemakkelijk zelf te vervoeren. Handig als u op een dag naar meerdere hoogte klussen gaat. Deze aanhanger hoogwerker heeft een werkhoogte van 12 meter met een zijdelings werkbereik van 6 meter en bakcapaciteit van 200 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Aanhanger hoogwerker
12 meter

Aanhanger hoogwerker - 12 meter

Niftylift 120T

De NIfty 120T 12 meter aanhanger hoogwerker heeft een werkhoogte van 12,10 meter met een zijdeligs bereik van 6,10 meter. De capaciteit van de werkbak is tot 200 kg.


Een aanhanger hoogwerker is een compacte hoogwerker. De hoogwerker is op een aanhanger gemonteerd en hierdoor eenvoudig te vervoeren. Deze hoogwerker is daarnaast ook zeer mobiel: je koppelt de aanhanger gemakkelijk achter je eigen personenauto of bestelbus. De aanhanger hoogwerker is daarom gemakkelijk te vervoeren en maakt het mogelijk om flexibel te werken op meerdere locaties. Je hebt dus geen speciale transportmiddelen nodig. Het is een lichte machine in vergelijking met andere type hoogwerkers. Hij heeft compacte afm  etingen en is makkelijk te manoeuvreren. Bovendien helpen de (hydraulische) stempels ervoor dat de hoogwerker ook op oneffen terrein waterpas geïnstalleerd kan worden. Het huren van een aanhangerhoogwerker is zeer geschikt voor werk aan bijvoorbeeld dakgoten, kozijnen, gevelreiniging, glasbewassing, schilderwerk of hovenierswerk.


Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Hoogwerkers op aanhanger

12.2

6.10

Elektrisch accu pakket

Nifty

Kniktelescoop

4.500 x 1.100/1.500 x 1.900 mm (l x b x h)

1.400 kg

1.100 x 650 mm (l x b)

200 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties aanhanger hoogwerker 120T

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page