top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 16 meter Breed

De Airo X16 EW is een elektrische schaarhoogwerker die extra breed is voor meer stabiliteit. De X16 EW is de hoogste machine uit de reeks extra brede scharen van Airo.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 16 meter Breed

Airo X16 EW schaarhoogwerker huren

De Airo X16 EW is een elektrische schaarhoogwerker die extra breed is voor meer stabiliteit. De X16 EW is de hoogste machine uit de reeks extra brede scharen van Airo.

De hoogwerker heeft een werkhoogte van 15,90 meter met een capaciteit van 250 kg op het werkplateau. Het plateau is ingeschoven 2,25 bij 1,20 meter en kan in de lengte met 1,50 meter worden vergroot naar 3,75 meter.  De machine is elektrisch en voorzien van een 24V batterij pakket.


De Airo X16 EW wordt bijvoorbeeld gebruikt bij schilder- en onderhoudswerkzaamheden op plaatsen waarbij geen rekening hoeft te worden gehouden voor specifieke afmetingen. Als een machine door een smalle gang moet hebben wij extra smalle schaarhoogwerkers vanaf 6 tot 14 meter werkhoogte.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

15.9

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.400 x 1.200 x 2.250 mm *

3.600 kg

2.250/3.750 x 1.200 mm **

250 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page