top of page

Home  

Verhuur  

Vrachtwagen hoogwerker
32 meter 32DJ

Huur een krachtige vrachtwagen hoogwerker met 32 meter werkhoogte bij Safety Rent. Veilig werken op hoogte met de Socage 32DJ. Ontdek ons volledige assortiment vrachtwagen hoogwerkers.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Vrachtwagen hoogwerker
32 meter 32DJ

Socage vrachtwagen hoogwerker type 32DJ: Krachtig en Veelzijdig

Bij Safety Rent bieden wij de Socage vrachtwagen hoogwerker type 32DJ in ons huurbod aan. Met een werkhoogte van maar liefst 32 meter is deze hoogwerker ideaal voor projecten waarbij u grote hoogtes moet bereiken. Dankzij de mogelijkheid om in verschillende standen af te stempelen, zowel smal als breed, en het gebruiksgemak is de Socage 32DJ eenvoudig te bedienen, zelfs in smalle straten. Met een maximaal zijdelings bereik van 19 meter en draagcapaciteit tot 280 kg in de werkbak is deze hoogwerker perfect geschikt voor verschillende taken, van bouw- en installatiewerkzaamheden tot het onderhouden van straatverlichting. Bij Safety Rent begrijpen we dat elke klus uniek is. Daarom zorgen we ervoor dat onze hoogwerkers aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.


Veilig Werken met een Hoogwerker van Safety Rent

Veiligheid staat bij Safety Rent voorop. Wanneer u een hoogwerker op vrachtwagen huurt, kunt u erop vertrouwen dat u bij ons de hoogste veiligheidsstandaarden krijgt. Onze hoogwerkers worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden, zodat ze altijd in optimale conditie verkeren. Daarnaast voorzien we u graag van gedetailleerde instructies en veiligheidstips om ervoor te zorgen dat u op een verantwoorde manier kunt werken met onze hoogwerkers.


Vrachtwagen hoogwerkers van Safety Rent

Op onze website vindt u niet alleen informatie over de Socage vrachtwagen hoogwerker type 32DJ, maar ook over andere hoogwerkers in ons assortiment. Klik op de onderstaande links om meer te weten te komen over onze andere vrachtwagen hoogwerkers en ontdek welke het beste bij uw specifieke behoeften past:


Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

32

19

Diesel

Socage

Vrachtwagen hoogwerker

GVV 7,5T

1800 x 700

280 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

HE multizone stempels voor en achter

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties vrachtwagen hoogwerker 32DJ

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page