top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 26 meter LL2614 Lithium

De Hinowa Lightlift 26.14 IIIS Lithium uitvoering heeft een Lithium-Ion accu pakket. De Hinowa LL26.14 spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 25,70 meter en reikwijdte van 13,75 meter met een up & over van 10 meter. De draagcapaciteit in de werkbak is tot 230 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 26 meter LL2614 Lithium

Hinowa LightLift 26.14 Performance Lithium


De Hinowa Lightlift 26.14 IIIS Lithium uitvoering heeft een Lithium-Ion accu pakket.


De Hinowa LL26.14 spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 25,70 meter en reikwijdte van 13,75 meter met een up & over van 10 meter. De draagcapaciteit in de werkbak is tot 230 kg.


De Hinowa LightLift Performance spinhoogwerkers zijn ideaal voor schilder- en snoei werkzaamheden op oneffen, modderige of zanderige grond. Schoonmaak- en installatie bedrijven huren de Performance spinnen ook vaak in.


Lithium of diesel


Wij hebben de Hinowa LightLift 26.14 zowel als Lithium als diesel (met elektra) uitvoering in onze huurvloot.
De Lithium hoogwerker heeft een Lithium accupakket en heeft geen verlengsnoer nodig. De Diesel hoogwerker kan op diesel en 230V elektra werken, maar heeft bij 230V een verlengsnoer nodig (leveren wij inclusief verlengsnoer).

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

25.7

13.75

Elektrisch Lithium pakket

Hinowa

Kniktelescoop mast

6347x990x1981 mm

4.365 kg

1335 x 690 x 1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page