top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 25 meter 25D eXtreme

Autohoogwerker 25 meter huren? Safety Rent verhuurt autohoogwerkers van Socage en heeft een breed assortiment auto- en vrachtwagen hoogwerkers met werkhoogten van 12 tot 37 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 25 meter 25D eXtreme

Socage 25D eXtreme  autohoogwerker 25 meter

De Socage 25D eXtreme is een autohoogwerker met een werkhoogte van 25 meter, zijdelings bereik van 12,70 meter en up & over 9 meter. De hoogwerker heeft een kniktelescoopmast en hiermee een up & over bereik zodat de hoogwerker over obstakels heen kan reiken. De werkbak heeft een draagcapaciteit van 300 kg met afmetingen van  1400 x 700 mm.


De hoogwerker zit op een Iveco wagen met diesel verbrandingsmotor waarvoor een rijbewijs B nodig is om mee te kunnen rijden. De machine heeft een stempelautomaat en extra gemak functies zoals automatisch uitschuiven van de stempels en een go-home functie.


Autohoogwerker huren bij Safety Rent

Een autohoogwerker huurt u bij Safety Rent. Wij verhuren autohoogwerkers van ons huismerk Socage en hebben een groot aanbod auto- en vrachtwagen hoogwerkers met werkhoogten vanaf 12 tot 37 meter. Optioneel kunnen wij een bestuurder mee verhuren.


Naast de 25D eXtreme 25 meter autohoogwerker met kniktelescoopmast  kunt u de volgende kniktelescoop autohoogwerkers bij Safety Rent huren:

20D Speed - werkhoogte 20 meter, reikwijdte 9 meter, up & over 9 meter (rijbewijs B)
24DJ eXtreme - werkhoogte 23,40 meter, reikwijdte 13 meter, up & over 9 meter (rijbewijs B)
28D eXtreme - werkhoogte 28 meter, reikwijdte 14,50 meter, up & over 9 meter (rijbewijs B)
37DJ - werkhoogte 37,20 meter, reikwijdte 23 meter, up & over 13 meter (rijbewijs C)

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

24.5

12.7

Diesel

Socage

Kniktelescoop mast

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

1.400 x 700 mm

300 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page