Maak kennis met
Safety Rent.

Safety Rent is een hoogwerker verhuurbedrijf en is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij zijn gevestigd in Leimuiden, Zuid-Holland. Bij Safety Rent bieden wij u een breed aanbod in verschillende type hoogwerkers. In ons assortiment vind u onder andere spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers en rupshoogwerkers. Naast onze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op elke locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine. Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen. Doordat onze eigen vakmensen de machines van Safety Rent onderhouden beschikt u altijd over een uiterst betrouwbare huur machine. Dus wilt u overal op hoogte kunnen werken? Bij Safety Rent denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen!

Service

Service staat bij Safety Rent hoog in het vaandel. Of het nu gaat om deskundig advies van onze specialisten, ook op locatie, het bezorgen en ophalen van de machine, het plaatsen op de meest uiteenlopend locaties, uitleg geven over de machine. Wij helpen u graag op gang en indien nodig blijven we erbij voor de juiste begeleiding. Onze machines zijn uiteraard ook te huur inclusief een ervaren bediener.

Transport

Safety Rent beschikt over meerdere vrachtwagens, BE-combinaties en trailers. Hierdoor beheert Safety Rent zelf al het transport van onze hoogwerkers. Wij bezorgen de machine en plaatsen deze desgewenst op de meest speciale locaties, denk hierbij aan het oprijden van trappen, het plaatsen op een dak, in historische panden, in tunnels, parkeergarages, zwembaden enzovoorts. Natuurlijk halen wij de machine ook weer voor u op. De mogelijkheid om delen van de machine te demonteren en op locatie weer te monteren als er geen andere toegangsmogelijkheid is voor de machine kan ook. Tevens zijn onze chauffeurs opgeleid voor het veilig kunnen werken met hoogwerkers en hebben jarenlange ervaring in deze branche, zij kunnen u indien nodig adviseren op locatie. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf de machine komt ophalen bij ons op de zaak, eventueel inclusief trailer. Ook het leveren van rijplaten en stempelplaten is bij ons geen enkel probleem. Wij kunnen alles voor u verzorgen!

Interesse? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.