Maak kennis met
Safety Rent.

Safety Rent is een hoogwerker verhuurbedrijf en specialist in machineverhuur in Leimuiden, Zuid-Holland. Safety Rent is de dochteronderneming van Safety Lift, dat eerder bekend stond onder de naam Hinowa Nederland. Safety Lift is importeur van hoogwerkers van de merken Hinowa, Socage, Airo, Palazzani en Almac. In het assortiment vind je onder andere schaarliften, spinhoogwerkers, autohoogwerkers, aanhanger hoogwerkers en rupshoogwerkers. Sinds de oprichting van Safety Rent zijn diverse soorten hoogwerkers niet alleen te koop, maar ook beschikbaar om te huren!

Doordat onze eigen vakmensen de machines van Safety Rent onderhouden beschikt u altijd over een betrouwbare huur machine. De vertegenwoordigers beschikken door de ervaring over het inzicht in welke machine er voor welke huurklus ingezet moet worden.

Service

Service staat net zoals bij Safety Lift hoog in het vaandel. Het neerzetten van de machine, rijplaten leveren en uitleggen is bij ons de standaard. Wij helpen u graag op gang en indien nodig blijven we er bij voor begeleiding. De machines zijn uiteraard te huur incl. een ervaren bediener.

Transport

Transport bestaat uit meerdere vrachtwagens en enkele BE trailers. De mogelijkheid is er ook voor de klanten om de machine incl. trailer in te huren en af te halen in Leimuiden. Safety Rent zorgt er voor dat de machines schoon klaar staan voor de klant.

Interesse? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.