Hoogwerker huren – prijsopgave

Je kunt op deze pagina gemakkelijk en snel een offerte aanvragen voor het huren van een hoogwerker. Elke offerte van Safety Rent wordt op maat gemaakt en gaat gepaard met persoonlijk huur advies. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste machine huurt voor jouw klus op hoogte en daarvoor een passende huurprijs betaalt.

 

Kosten hoogwerker huren

De prijs voor het huren van een hoogwerker wordt onder andere bepaald op basis van het aantal dagen, weken of maanden dat je de hoogwerker wilt huren. Een andere belangrijke factor die een rol speelt in de kosten van het huren van een hoogwerker is de soort hoogwerker die nodig is voor je de klus. Afhankelijk van de werkhoogte, de hefcapaciteit, de werklocatie en het transport, heb je namelijk een andere machine nodig. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag en helpen je om de juiste keuze te maken. Je kunt bij ons ook altijd vrijblijvend en kosteloos een werklocatie bezoek aanvragen, zodat onze experts je nog beter kunnen ondersteunen in het maken van de keuze voor het huren van een hoogwerker en daar een passende prijs en offerte voor op te stellen.

 

De Safety Rent service

Persoonlijk huur advies en maatwerk huurprijs opgaven voor hoogwerkers zijn bij ons de standaard. Onze deskundige medewerkers doen er alles aan om voor elke klus op hoogte een geschikte hoogwerker te leveren. Wanneer je een hoogwerker hebt gehuurd bij Safety Rent geniet je ook van deze service. Met onze compleet ingerichte servicebussen komen wij je graag helpen op je werklocatie als er bijvoorbeeld problemen met de machine optreden. Ook voeren wij zelf het onderhoud van onze hoogwerkers  uit op onze loods in Leimuiden. Hier keuren wij de hoogwerkers en verzorgen wij hoogwerker opleidingen. Zo weet je altijd zeker dat je een veilige machine huurt. Verder kun je bij ons de juiste certificering behalen om zelf ook veilig op hoogte te werken en een hoogwerker te besturen.

Huur je een machine die je niet zelf kunt vervoeren achter je auto, achter je bestelbus of op een eigen dieplader of aanhangwagen? Maak dan gebruik van onze transport opties. Deze extra service is los bij de verhuur te boeken en de prijs wordt ook op maat berekend wanneer je een offerte bij ons aanvraagt.

Andere extra opties die wij bieden zijn het huren van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zoals helmen, veiligheidsschoenen, gehoor- en oogbescherming, valbeschermingsmiddelen zoals valbeveiliging en pionnen waarmee de directe omgeving van de gehuurde hoogwerker kan worden afgezet. Deze middelen zijn verplicht op de meeste werklocaties en zijn nodig om veilig in een gehuurde hoogwerker te kunnen werken.

Vraag gerust naar alle mogelijkheden bij het aanvragen van een offerte!

 

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een offerte aan via het formulier op deze pagina. Onze medewerkers gaan dan direct aan de slag met uw aanvraag en zullen spoedig contact met je opnemen voor een passende prijsopgave voor het huren van een hoogwerker en de eventuele extra services.

Heb je vragen, wil je meer informatie of ontvang je graag eerste persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op: wij staan voor je klaar!

Aanvragen

Meer informatie

Lees meer over onze hoogwerkers

Neem contact met ons op