Luzernestraat 52, 2153GM  Nieuw-Vennep     +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Heftrucks

Wil jij een heftruck huren? Dan ben je bij Safety Rent aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een diesel ruwterrein-heftruck en elektrische heftrucks.

Een ruwterrein heftruck rijdt met gemak door modder, gras en andere ruwe terreinen. De stabiel gebouwde heftruck heeft een groot hefvermogen. Dankzij de speciale ruwterrein banden kunnen de diesel heftrucks zelfs de ruigste terrein aan. Ideaal om te huren voor bouwplaatsen en evenementen op onverhard terrein. De krachtige heftruck wordt gehuurd voor het heffen en verplaatsen van zware lasten op een ruwe ondergrond.Het verplaatsen, laden en lossen van een zware lading is dan ook bij uitstek geschikt voor dit krachtige werkpaard. De machine wordt dan ook veel gehuurd bij nieuwbouwprojecten waar de ondergrond vaak oneffen is. Als je op zoek bent naar een heftruck die op ruw terrein goed blijft presteren, dan is het huren van een ruw terrein heftruck een goede keuze. Een ruwterrein heftruck is krachtiger vergeleken met een elektrisch aangedreven heftruck.

Wij hebben ook een elektro driewiel en een elektro vierwiel vorkheftruck van Still in onze huurvloot. Deze heftrucks hebben non-marking banden en zijn hierdoor niet alleen buiten, maar ook voor binnen gebruik toepasbaar.

Naast bovenstaande heftrucks hebben wij ook een rupsheftruck. Deze machine is door middel van zijn rupsonderstel op elk terrein inzetbaar en is hierdoor bijvoorbeeld ideaal voor bollenkwekers, bomenkwekers en bouw gerelateerde bedrijven.