Hoogwerker transport

Wanneer je een hoogwerker hebt gehuurd bij Safety Rent is de volgende stap de machine naar de werklocatie te vervoeren. Wij kunnen gehuurde hoogwerkers met eigen materiaal op elke gewenste locatie afleveren.

Hoogwerker transport door Safety Rent

Ons hoogwerker transport is een extra service die wij bieden. De transport service kan los bij de huur van de machine worden geboekt. Hoe groter en krachtiger de hoogwerker, hoe groter het eigen gewicht van de machine. Dit maakt het vervoeren van de hoogwerker niet altijd even eenvoudig. Natuurlijk zijn er ook machines zoals een aanhanger hoogwerker die je gemakkelijk achter een eigen voertuig koppelt. Ook de autohoogwerker, een hoogwerker die op een vrachtwagen of bestelauto is geïnstalleerd, kun je zelf naar elke gewenste locatie rijden.

Wanneer je voor een grotere en zwaardere machine kiest die niet zelf grote afstanden kan afleggen, is het noodzakelijk om gebruik te maken van een vrachtwagen, aanhangwagen, trailer, oplegger of dieplader om de hoogwerker te transporteren. Safety Rent beschikt over eigen materieel waarmee wij dit transport voor jou kunnen realiseren. Wanneer je het transport van (gehuurde) hoogwerkers aan ons uitbesteedt, wordt de machine kundig en snel op de gewenste werklocatie afgeleverd. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het transport van de machines en kennen het materieel van binnen en van buiten. Zo wordt de hoogwerker niet alleen geleverd, maar kunnen wij je ook op weg helpen met het plaatsten, het waterpas stellen en instructies voor het besturen van de specifieke gehuurde machine.

Transport van een hoogwerker

Tijdens het transport van een hoogwerker is het belangrijk dat de gehuurde machine op de juiste wijze op het transport materieel wordt geladen en op een veilige manier wordt vastgezet. De arm, oftewel giek, van een hoogwerker wordt bijvoorbeeld gezekerd middels een zwenk borgpen. Dit voorkomt dat de arm kan bewegen tijdens het rijden en zo worden gevaarlijke situaties op de openbare weg vermeden.

Zeer grote machines kunnen worden vervoerd op een dieplader. Het voordeel van hoogwerker transport op een dieplader is dat een gedeelte van deze aanhanger is verlaagd. Hier komt de machine op te staan. Deze verlaging zorgt er voor dat de maximale toegestane hoogte om aan het verkeer deel te nemen niet wordt overschreden en er bijvoorbeeld ook onder bruggen en viaducten door kan worden gereden met een hoogwerker.

Offerte hoogwerker transport

Ook het vervoer van een hoogwerker regel je natuurlijk bij Safety Rent, dé specialist in hoogwerker transport. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies over hoogwerker transport.

Voor elke klus op hoogte hebben wij een passende transport oplossing!

Meer informatie

Lees meer over onze hoogwerkers

Neem contact met ons op