Luzernestraat 52, 2153GM  Nieuw-Vennep     +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Safetylift breidt leveringsprogramma uit met Almac en Airo hoogwerkers

Safety Lift uit Leimuiden heeft na het eind vorig jaar verkregen importeurschap van Socage autohoogwerkers haar programma opnieuw uitgebreid met het importeurschap van Almac rups-schaarhoogwerkers en Airo schaar- en zelfrijdende hoogwerkers.

Almac Bibi rups-schaarhoogwerkers

Almac is een Italiaanse producent van Bibi schaarhoogwerkers op rupsen. Het leveringsprogramma van Safetylift bestaat uit 8 Bibi-schaarhoogwerkers met werkhoogtes van 4,10 tot 8,50 meter en hefvermogens van 120 tot 400 kg. Bij een aantal speciale machines wordt het werkplatform automatisch continue horizontaal gehouden met het zogenaamde bi-leveling systeem. Dit maakt deze schaarhoogwerkers uitermate geschikt om te gebruiken op oneffen en hellend terrein.

Airo schaar- en zelfrijdende hoogwerkers

Airo is een Italiaanse hoogwerkerfabrikant met een zeer uitgebreid programma. Het leveringsprogramma van Safety Lift bestaat uit 16 rupshoogwerkers op wielen met werkhoogtes van 6,7 tot 19,3 meter en hefcapaciteiten van 200 tot 700 kg alsmede 14 zelfrijdende knikgiekhoogwerkers met werkhoogtes van 12 tot 23 meter en hefvermogens van 200 tot 230 kg.

Samen met het Hinowa rups-spinhoogwerkersprogramma en het Socage autohoogwerkersprogramma heeft Safety Lift nu een compleet aanbod om aan de vraag van klanten op het gebied van alle type hoogwerkers te voldoen. De hoogwerkers worden veel gebruikt door schilders-, glazenwassers-, hoveniers- en verhuurbedrijven

Naast hoogwerkers heeft Safety Lift ook Hinowa mini rupsdumpers, rupsheftrucks en losse rupsonderdelen in het programma. Service staat bij Safety Lift hoog in het vaandel. Naast dat men een IPAF trainingscentrum is voor hoogwerker opleidingen levert men service aan alle revisie-, reparatie- en servicewerkzaamheden op het gebied van hoogwerkers, rupsdumpers en onderrijwagens. Al de werkplaats medewerkers zijn opgeleid als keurmeester.

Leave a Reply

Your email address will not be published.