Luzernestraat 52, 2153GM  Nieuw-Vennep     +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

SafetyLift, importeur voor Socage Hoogwerkers

SafetyLift uit Leimuiden is sinds kort importeur van het autohoogwerker merk Socage. Daarmee heeft SafetyLift zijn positie in de hoogwerkermarkt versterkt. SafetyLift behoort op het gebied van hoogwerkers en rupsdumpers al jaren tot de top en geniet grote bekendheid bij schilders-, glazenwasser-, hoveniers- en verhuurbedrijven. Socage levert een groot gamma autohoogwerkers van 12 tot 78 meter. “Het aanbod van Socage is een aanvulling op ons gamma. We zijn nu totaal leverancier,” vertelt Gerard Post van SafetyLift.

Het Italiaanse familiebedrijf Socage levert al 33 jaar auto- en truck hoogwerkers. Om verder te groeien heeft Socage diverse actiemodellen in het programma, zoals de T-320 en DA-320 autohoogwerker, die zeer scherp geprijsd zijn. Deze twee actiemodellen zijn ook te bewonderen tijdens de SGA, de vakbeurs voor de schilder, glasindustrie en afbouw. SafetyLift presenteert zich tijdens deze beurs, die van 11-13 november plaatsvindt in de Evenementenhal in Gorinchem, zowel met een binnen- als een buitenstand. De SGA is vooral aantrekkelijk voor de onderhoudssector, stukadoorsbedrijven, glaszetters, plafond- en wandmontagebedrijven, gemeentelijke diensten, architecten, woningbouwverenigingen en de aannemerij.

SafetyLift is voor de Benelux en Duitsland ook de importeur van alle Hinowa producten uit de Italiaanse fabriek. Hinowa levert rupshoogwerkers, mini rupsdumpers, rupsheftrucks en losse rupsonderdelen en is marktleider op het gebied van spinhoogwerkers. Het Italiaanse bedrijf is 28 jaar actief in de markt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.